Extra capaciteit? Geen probleem!

We verhuren van één enkele tot honderden bedden
offerte aanvragen »

Verschillende configuraties naar wens

Stel uw bed of bedden zelf samen en vraag een offerte op
offerte aanvragen »

Bedden waar u heerlijk op slaapt

Eventueel inclusief nieuw, fris en schoon beddengoed
offerte aanvragen »

Beddengoed en linnengoed van Beddenverhuur Nederland

Beddenverhuur Nederland levert overal waar nodig een ontspannen nachtrust. Een bed alleen is niet voldoende! Uitgerust wakker worden kan pas bij comfortabel, fris en schoon bedlinnen. Naast het verhuren van bedden, verzorgen wij ook beddengoed uiteenlopend van kussens en dekbedden tot hoeslaken, kussensloop en dekbedovertrek.

Linnengoed voor een ontspannen nachtrust

Een linnenpakket geleverd door Beddenverhuur Nederland draagt bij aan een ontspannen nachtrust. In verband met de hygiëne is het echter niet mogelijk om het linnengoed te huren. Wel kan het linnenpakket gekocht worden. Wij maken graag voor u een berekening op maat. Een linnenpakket bestaat uit een hoeslaken, kussensloop en dekbedovertrek.

Beddengoedpakket 

Een beddengoedpakket bestaat uit een 1-persoonsdekbed en een hoofdkussen.

Handdoeken

Uw gasten compleet ontzorgen? Ook handdoeken kunnen worden meegeleverd.

Linnengoedpakket 

Een linnengoedpakket bestaat uit een dekbedovertrek, kussensloop en hoeslaken.

Beddengoedpakket verzorgd door Beddenverhuur Nederland

Een fijn dekbed en kussen dragen bij aan een goede nachtrust. Organiseert u een groot evenement, dan is het waarschijnlijk fijn om het beddengoedpakket te huren. Wellicht komt u soms kussens en dekbedden te kort. Dan bestaat ook de kans om het beddengoedpakket blijvend aan te schaffen.

Afleveren of ophalen

Naast het leveren van de bedden en het beddengoed op afspraak, is het ook mogelijk om het bedlinnen zelf op te halen bij ons magazijn in Breda. Laat u de bedden en het beddengoed bezorgen en monteren, dan voorzien wij de bedden van schoon linnengoed zodat uw gasten uitgerust wakker worden!

De kosten van het afleveren van het bedlinnen is afhankelijk van het aantal km tussen laad- en losadres. Het ophalen van de beddengoed pakketten bedragen eenmalig € 25,-* servicekosten.

* Prijzen zijn exclusief BTW.