Beddenverhuur

Schone en comfortabele bedden te huur
Komt u tijdelijk bedden tekort voor evenementen, festivals of theater en tv? Bent u horecaondernemer en komt u bedden tekort in uw hotel? Extra bedden kunt u huren bij Beddenverhuur Nederland. Wij verhuren overigens ook bedden aan particulieren die bijvoorbeeld extra logees in huis verwachten. Bij ons huurt u dus zowel zakelijk als particulier een stevig, comfortabel, schoon en fris bed!
Verschillende typen bedden te huur

Voor diverse evenementen heeft u verschillende typen bedden nodig. U heeft dan ook de keuze uit het huren van eenpersoonsbedden en stapelbedden. Al onze bedden hebben een stevig frame welke samen met onze matrassen en beddengoed bijdraagt aan een goede, gezonde nachtrust. Uitgerust wakker worden dus! Bij gebrek aan ruimte, is het vaak slimmer om stapelbedden te huren. Zo kunt u met minder ruimte meer mensen voorzien van een ontspannen nachtrust.

Besluit u bij ons eenpersoonsbedden of stapelbedden te huren, ga dan uit van de volgende afmetingen:

 • Eenpersoonsbed: 200 cm (L), 90 cm (B), 35 cm (H)
 • Stapelbed: 200 cm (L), 90 cm (B), 35 en 120 cm (H)
Werkgebied onder andere in:
 • Amsterdam
 • Antwerpen (België)
 • Breda
 • Den Haag
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Zwolle
Eenpersoonsbedden en stapelbedden huren

Monteren en demonteren

Het organiseren van een evenement gaat gepaard met een hoop tijd en energie. Daarom nemen wij graag de montage en demontage van de bedden van u over! Wij leveren en monteren bedden in o.a. Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen, Breda etc. U kunt de bedden ook afhalen in ons magazijn in Breda tegen nog scherpere tarieven.

Voor meer informatie, neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Beddenservice

Naast enkel de montage en demontage van de bedden, biedt Beddenverhuur Nederland ook een complete bedden service aan. Dit houdt in: het monteren van de bedden, het verdelen van linnen- en beddengoed pakketten en het demonteren van de bedden. Zo heeft u meer tijd voor uw gasten en uiteraard de organisatie van het evenement.

Voor meer informatie, neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Afleveren of ophalen

Naast het leveren van de bedden op afspraak, is het ook mogelijk om de bedden zelf op te halen bij ons magazijn in Breda. Het ophalen van de bedden kan enkel bij de huur tot 20 bedden. Boven dit aantal worden de bedden standaard geleverd door Beddenverhuur Nederland. De eenpersoonsbedden en stapelbedden worden, indien ervoor gekozen is, gemonteerd en voorzien van schoon en fris bedden- en/of linnengoed zodat uw gasten comfortabel slapen.

De kosten van het afleveren van de bedden is afhankelijk van het aantal km tussen laad- en losadres. Het ophalen van de bedden en beddengoed pakketten bedragen eenmalig € 25,-* servicekosten en per bed € 10,-* borg.

* Prijzen zijn exclusief BTW.

Indien anders overeengekomen is de offerte gebaseerd op levering tot de eerste drempel van het afleveradres, op de begane grond en bereikbaar met rolcontainers, in een straal van 25 meter vanaf de losplaats. Eventuele meerkosten (bijv. wegens moeilijk begaanbare ondergrond, trappen, liften, te smalle of te lage doorgangen e.d.) kunnen achteraf worden doorberekend.