Materialen

Schone en comfortabele bedden te huur
Komt u tijdelijk bedden tekort voor evenementen, festivals of theater en tv? Bent u horecaondernemer en komt u bedden tekort in uw hotel? Extra bedden kunt u huren bij Beddenverhuur Nederland. Wij verhuren overigens ook bedden aan particulieren die bijvoorbeeld extra logees in huis verwachten. Bij ons huurt u dus zowel zakelijk als particulier een stevig, comfortabel, schoon en fris bed!

Linnengoed voor een ontspannen nachtrust

Een linnenpakket geleverd door Beddenverhuur Nederland draagt bij aan een ontspannen nachtrust. In verband met de hygiëne is het echter niet mogelijk om het linnengoed te huren. Wel kan het linnenpakket gekocht worden. Wij maken graag voor u een berekening op maat. Een linnenpakket bestaat uit een hoeslaken, kussensloop en dekbedovertrek.

Beddengoedpakket

Een beddengoedpakket bestaat uit een 1-persoonsdekbed en een hoofdkussen.

Handdoeken

Uw gasten compleet ontzorgen? Ook handdoeken kunnen worden meegeleverd.

Linnengoedpakket

Een linnengoedpakket bestaat uit een dekbedovertrek, kussensloop en hoeslaken.

Beddengoedpakket verzorgd door Beddenverhuur Nederland

Een fijn dekbed en kussen dragen bij aan een goede nachtrust. Organiseert u een groot evenement, dan is het waarschijnlijk fijn om het beddengoedpakket te huren. Wellicht komt u soms kussens en dekbedden te kort. Dan bestaat ook de kans om het beddengoedpakket blijvend aan te schaffen.

Afleveren of ophalen

Naast het leveren van de bedden en het beddengoed op afspraak, is het ook mogelijk om het bedlinnen zelf op te halen bij ons magazijn in Breda. Laat u de bedden en het beddengoed bezorgen en monteren, dan voorzien wij de bedden van schoon linnengoed zodat uw gasten uitgerust wakker worden!

De kosten van het afleveren van het bedlinnen is afhankelijk van het aantal km tussen laad- en losadres. Het ophalen van de beddengoed pakketten bedragen eenmalig € 25,-* servicekosten.

* Prijzen zijn exclusief BTW.