Opvangbedden vluchtelingen

Bedden voor noodopvang

Met de komst van vluchtelingen uit Oekraïne is er door de politiek gevraagd om slaapplaatsen gereed te maken. Wordt er ook op uw gemeente een beroep gedaan voor het inrichten van slaapplaatsen? Wij kunnen dit volledig voor u verzorgen en denken graag met u mee.

Wat kunnen wij voor u leveren? Stapelbare bedden (1 persoonsbedden die snel op elkaar kunnen worden geplaatst en zo een stapelbed vormen), incontinentiematrassen, kussens, dekbedden, linnengoed, tafels, stoelen en kasten.

We begrijpen dat de projectbedden snel geleverd moeten worden. Wij hebben dan ook een grote voorraad voor u beschikbaar. Niet alleen kunnen we snel leveren, we kunnen voor u ook het monteren van de bedden en het verdelen van het beddengoed en linnengoed verzorgen. Kortom, volledige ontzorging!

Bedden nodig voor noodopvang, kort of lange periode, beide is mogelijk. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel nu: +31 85 78 26 26 0

VRPS stapelbedden

Beddenverhuur noodopvang

Bent u op zoek naar een partij die stapelbare bedden verhuurt voor de noodopvang van vluchtelingen? Beddenverhuur Nederland staat graag voor u klaar! De bedden die wij verhuren zijn uiterst comfortabel, schoon en fris. Daarmee biedt u de vluchtelingen een fijne slaapplek en een ontspannen nachtrust. Naast het huren van stapelbedden kunt u ook op ons rekenen voor de montage. Wij helpen u bij het monteren van de bedden en het verdelen van bedden- en linnengoed. Kortom: met onze complete service nemen wij alle zorgen van u weg wanneer het aankomt op de huur van bedden voor een vluchtelingenopvang.

Bedden huren voor de opvang van vluchtelingen

Door de komst van vluchtelingen uit Oekraïne is er aan alle gemeenten gevraagd om slaapplaatsen klaar te maken. Wordt er ook beroep gedaan op uw gemeente om een vluchtelingenopvang met bedden in te richten? Dan bent u bij Beddenverhuur Nederland aan het juiste adres. Wij verzorgen de verhuur van stapelbare bedden en bijbehorende incontinentiematrassen. Tevens is het mogelijk beddengoed zoals om kussens, dekbedden, linnengoed, tafels, stoelen en kasten bij ons te huren.

Stapelbare bedden voor extra slaapcapaciteit

Onze stapelbare bedden zijn ideaal om een vluchtelingenopvang efficiënt in te richten en de oppervlakte die beschikbaar is optimaal te benutten. De stapelbare bedden worden eenvoudig op elkaar gestapeld en bieden plaats voor twee personen, maar nemen slechts de ruimte van één bed in beslag. Hiermee bent u voorzien van voldoende slaapplek voor al de vluchtelingen. Bovendien kunt u de stapelbare bedden ook makkelijk inzetten als enkele bedden.

Bedden van hoge kwaliteit

De stapelbare bedden en veldbedden van Beddenverhuur Nederland zijn van de hoogste kwaliteit. Alvorens wij de bedden verhuren worden deze onderworpen aan allerlei strenge testprocedures. Daarbij zijn ze gecertificeerd en goedgekeurd voor brandveiligheid en hygiëne. Alle bedden bestaan uit een robuuste, stalen constructie en zijn hufterproof. De incontinentiematrassen die op de veldbedden liggen zijn comfortabel en hygiënisch. Deze hebben namelijk een ademende functie, wat maakt dat ze niet zweten en volledig waterdicht zijn. Met onze beddenverhuur voor de noodopvang van vluchtelingen bent u verzekerd van sterke en kwaliteitsvolle bedden met een lange levensduur.

Daarom kiest u voor Beddenverhuur Nederland

Beddenverhuur Nederland is uw betrouwbare partner op het gebied van beddenverhuur. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen staan centraal binnen ons bedrijf. Daarnaast dragen we betrouwbaarheid, heldere afspraken en flexibiliteit hoog in het vaandel. Wij hebben ruim tien jaar ervaring en leveren bedden in Nederland en België. Dankzij onze deskundige medewerkers en een eigen wagenpark waarover we beschikken garanderen wij u een professionele en snelle levering. Onze partner van Ravels Project Services voert het transport van de bedden uit, zodat u er op kunt rekenen dat de bedden tijdig op de gewenste locatie bezorgd worden. Wij leveren overdag, ‘s avonds én in het weekend. Hierdoor vinden we altijd een levermoment dat perfect bij uw planning past.

Over ons verhuurbedrijf

Bij Beddenverhuur Nederland verhuren we schone en comfortabele eenpersoonsbedden en stapelbare bedden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zowel zakelijke instanties als particulieren kunnen bij ons terecht voor het huren van de bedden. Wij leveren onze stapelbedden aan verschillende instanties waaronder gemeenten, veiligheidsregio’s, tuinders, AZC’s, touroperators, festivals, evenementen en verhuurbedrijven.

Neem contact op of vraag meteen een offerte aan

Kwalitatief beddenverhuur is essentieel voor de noodopvang van vluchtelingen. Met onze ruimtebesparende, stapelbare bedden creëert u binnen een mum van tijd voldoende slaapcapaciteit en zorgt u voor een goede nachtrust. Bent u geïnteresseerd in het huren van deze bedden? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan op onze website. Verder staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 85 – 78 26 26 0 of door te mailen naar info@beddenverhuurnederland.nl Wat uw wensen ook zijn, Beddenverhuur Nederland heeft altijd een geschikte oplossing.