branches

Agrarische sector

Beddenverhuur Nederland voorziet de agrarische sector, waaronder tuinders, kwekerijen en loonwerkers, van hoogwaardig meubilair. Onze producten zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan de SNF normeringen en strenge normen op het gebied van brandveiligheid en hygiëne. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit slaapoplossingen aan de agrarische sector. Wij helpen u graag verder, vraag een offerte aan of bel ons op +31 85 – 78 26 26 0.

Wat wij bieden

  • Ons assortiment bevat kwalitatieve bedden, met een specifieke focus op stapelbare bedden die ruimte-efficiëntie bevorderen.
  • Vanaf aanvraag tot aan de levering ontzorgen wij u volledig. Van transport tot aan de opbouw.
  • Of het nu gaat om slaapfaciliteiten in gedeelde ruimtes op agrarische terreinen of tijdelijke slaapoplossingen voor medewerkers, onze bedden zijn ontworpen met duurzaamheid, gebruiksgemak en comfort in gedachten.
  • Uitgebreide aanvullende pakketten om de slaapomgeving compleet te maken. Onze pakketten bevatten matrassen, beddengoed, linnengoed, badgoed, garderobekasten, stoelen en tafels.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Slaapoplossingen voor uw medewerkers

Naast stapelbare bedden biedt ons assortiment ook enkele bedden voor individuele slaapruimtes. Bovendien realiseren we ons dat een goede nachtrust meer behelst dan alleen het bed zelf. Daarom leveren we uitgebreide aanvullende pakketten om de slaapomgeving compleet te maken. Onze pakketten omvatten matrassen, beddengoed, linnengoed, badgoed, garderobekasten, stoelen en tafels. Indien gewenst richten wij de ruimte compleet in, van gordijnen tot theelepel.

Contact

Op zoek naar een comfortabele slaapplaats voor uw gasten? Daarbij helpen wij u graag; stel uw vraag via onderstaand formulier of bel +31 85 – 78 26 26 0.