branches

Verhuurbedrijven

Beddenverhuur Nederland is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige bedden en matrassen aan diverse sectoren, met een specifieke focus op de verhuurbedrijven branche. Ons assortiment, volledig gecertificeerd en in overeenstemming met strenge normen op het gebied van brandveiligheid en hygiëne, is ontworpen om kwalitatieve slaapoplossingen te bieden aan verhuurbedrijven. Wij helpen u graag verder, vraag een offerte aan of bel ons op +31 85 – 78 26 26 0.

Wat wij bieden

  • Ons assortiment bevat kwalitatieve bedden, met een specifieke focus op stapelbare bedden die ruimte-efficiëntie bevorderen.
  • Vanaf aanvraag tot aan de levering ontzorgen wij u volledig. Van transport t/m de op- en afbouw.
  • Uitgebreide aanvullende pakketten om de slaapomgeving compleet te maken. Onze pakketten bevatten matrassen, beddengoed, linnengoed, badgoed, garderobekasten, stoelen en tafels.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Slaapoplossingen voor Verhuurbedrijven

Compleet Slaappakket:
Ons uitgebreide assortiment bevat niet alleen stapelbare bedden, maar ook hoogwaardige enkele bedden voor individuele slaapruimtes. We begrijpen dat een goede nachtrust meer inhoudt dan alleen het bed zelf. Daarom bieden wij complete slaappakketten aan, inclusief matrassen, beddengoed, linnengoed, badgoed, garderobekasten, stoelen en tafels, om te voldoen aan de diverse behoeften binnen de verhuurbedrijven branche.

Aangepaste Oplossingen:
In nauwe samenwerking met de verhuur industrie hebben we op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld om te voldoen aan specifieke behoeften. Ons doel is niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook het waarborgen van efficiënte logistiek. Ons geoptimaliseerde leveringsproces garandeert tijdige en doeltreffende dienstverlening tijdens drukke periodes voor verhuurbedrijven.

Contact

Op zoek naar een comfortabele slaapplaats voor uw gasten? Daarbij helpen wij u graag; stel uw vraag via onderstaand formulier of bel +31 85 – 78 26 26 0.