branches

Uitzendbureaus

Beddenverhuur Nederland is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige bedden en matrassen aan diverse sectoren, met een specifieke focus op de facilitaire dienst. Ons assortiment, volledig gecertificeerd en in overeenstemming met strenge normen op het gebied van brandveiligheid en hygiëne, is ontworpen om kwalitatieve slaapoplossingen te bieden aan uitzendbureaus. Wij helpen u graag verder, vraag een offerte aan of bel ons op +31 85 – 78 26 26 0.

Wat wij bieden

  • Ons assortiment bevat kwalitatieve bedden, met een specifieke focus op stapelbare bedden die ruimte-efficiëntie bevorderen.
  • Vanaf aanvraag tot aan de levering ontzorgen wij u volledig. Van transport t/m de opbouw.
  • Uitgebreide aanvullende pakketten om de slaapomgeving compleet te maken. Onze pakketten bevatten matrassen, beddengoed, linnengoed, badgoed, garderobekasten, stoelen en tafels.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Slaapoplossingen voor facilitaire dienstverlening

Kwaliteit en Efficiëntie:
Onze bedden van uitstekende kwaliteit zijn specifiek ontworpen met aandacht voor ruimte-efficiëntie, waarbij stapelbare bedden een prominente rol spelen. Dankzij hun eenvoudig stapelbare karakter kunnen twee enkele bedden snel worden omgevormd tot een stapelbed. Of het nu gaat om gedeelde slaapfaciliteiten binnen uitzendbureaus, tijdelijke accommodatie voor flexibele arbeidskrachten, of slaapgelegenheid voor medewerkers, onze producten streven naar duurzaamheid, gebruiksgemak en comfort.

Contact

Op zoek naar een comfortabele slaapplaats voor uw gasten? Daarbij helpen wij u graag; stel uw vraag via onderstaand formulier of bel +31 85 – 78 26 26 0.