branches

Overheid

Beddenverhuur Nederland levert bedden aan verschillende sectoren, waaronder de overheid .Wij leveren uitsluitend topkwaliteit hoogwaardig meubilair. Uiteraard gecertificeerd en goedgekeurd voor brandveiligheid en hygiëne. Beddenverhuur Nederland is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige slaapoplossingen aan gemeenten, veiligheidsregio’s, en AZC’s. Wij helpen u graag verder, vraag een offerte aan of bel ons op +31 85 – 78 26 26 0.

Wat wij bieden

  • Ons assortiment bevat kwalitatieve bedden, met een specifieke focus op stapelbare bedden die ruimte-efficiëntie bevorderen.
  • Vanaf aanvraag tot aan de levering ontzorgen wij u volledig. Van transport tot aan de opbouw.
  • Of het nu gaat om gemeenschappelijke slaapzalen in AZC’s of noodopvang door veiligheidsregio’s of gemeentes, onze bedden zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, gemak en comfort.
  • Uitgebreide aanvullende pakketten om de slaapomgeving compleet te maken. Onze pakketten bevatten matrassen, beddengoed, linnengoed, badgoed, garderobekasten, stoelen en tafels.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Slaapoplossingen voor Overheidsinstanties

In samenwerking met overheidsinstanties hebben we aangepaste oplossingen ontwikkeld die voldoen aan specifieke behoeften. We begrijpen het belang van eenvoudige logistiek en hebben ons leveringsproces gestroomlijnd om tijdige en efficiënte diensten te garanderen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons in staat gesteld langdurige relaties op te bouwen met diverse overheidsinstanties. Of het nu gaat om het inrichten van tijdelijke opvangplaatsen, het creëren van slaapvoorzieningen in veiligheidsregio’s of het verbeteren van de levensomstandigheden in AZC’s, Beddenverhuur Nederland staat klaar om hoogwaardige slaapoplossingen te bieden.

Contact

Op zoek naar een comfortabele slaapplaats voor uw gasten? Daarbij helpen wij u graag; stel uw vraag via onderstaand formulier of bel +31 85 – 78 26 26 0.