branches

Toerisme, Recreatie & horeca

Beddenverhuur is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig meubilair aan diverse sectoren, waaronder toerisme, recreatie en horeca. Ons assortiment voldoet volledig aan de SNF normeringen en strenge normen op het gebied van brandveiligheid en hygiëne, is ontworpen om kwalitatieve slaapoplossingen te bieden aan hotels, vakantieparken en horecagelegenheden. Wij helpen u graag verder, vraag een offerte aan of bel ons op +31 85 – 78 26 26 0.

Wat wij bieden

  • Ons assortiment bevat kwalitatieve bedden, met een specifieke focus op stapelbare bedden die ruimte-efficiëntie bevorderen.
  • Via TentVerhuur Nederland leveren wij ook uw (Glamping) slaaptenten.
  • Vanaf aanvraag tot aan de levering ontzorgen wij u volledig. Van transport t/m de op- en afbouw.
  • Uitgebreide aanvullende pakketten om de slaapomgeving compleet te maken. Onze pakketten bevatten matrassen, beddengoed, linnengoed, badgoed, garderobekasten, stoelen, tafels en tenten.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Slaapoplossingen voor Toerisme, recreatie en horeca

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft geresulteerd in duurzame relaties met verschillende bedrijven binnen de toerisme-, recreatie- en horecasector. Of het nu gaat om het inrichten van tijdelijke slaapvoorzieningen, het verbeteren van de slaapomstandigheden op recreatiegebieden of het ondersteunen van de horecasector, Beddenverhuur Nederland staat klaar om op maat gemaakte slaapoplossingen van topkwaliteit te bieden.

Contact

Op zoek naar een comfortabele slaapplaats voor uw gasten? Daarbij helpen wij u graag; stel uw vraag via onderstaand formulier of bel +31 85 – 78 26 26 0.