branches

Uitzendbureaus

 

Beddenverhuur Nederland heeft zich gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige bedden en matrassen aan diverse sectoren, met een specifieke focus op de facilitaire dienstverleners branche. Ons assortiment, volledig gecertificeerd en in overeenstemming met strenge normen op het gebied van brandveiligheid en hygiëne, is ontworpen om kwalitatieve slaapoplossingen te bieden aan facilitaire dienstverleners. Wij helpen u graag verder, vraag een offerte aan of bel ons op +31 85 – 78 26 26 0.

Wat wij bieden

  • Ons assortiment bevat kwalitatieve bedden, met een specifieke focus op stapelbare bedden die ruimte-efficiëntie bevorderen.
  • Vanaf aanvraag tot aan de levering ontzorgen wij u volledig. Van transport tot aan de opbouw.
  • Uitgebreide aanvullende pakketten om de slaapomgeving compleet te maken. Onze pakketten bevatten matrassen, beddengoed, linnengoed, badgoed, garderobekasten, stoelen en tafels.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Slaapoplossingen voor Facilitaire dienstverleners

Langdurige Relaties:
Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft geresulteerd in duurzame relaties met verschillende bedrijven binnen de facilitaire dienstverleners branche. Of het nu gaat om het faciliteren van slaapvoorzieningen voor klanten, het ondersteunen van grootschalige evenementen binnen de facilitaire sector, of het leveren van comfortabele rustplaatsen, Beddenverhuur Nederland staat klaar om op maat gemaakte slaapoplossingen van topkwaliteit te bieden voor de dynamische wereld van facilitaire dienstverlening.

Contact

Op zoek naar een comfortabele slaapplaats voor uw gasten? Daarbij helpen wij u graag; stel uw vraag via onderstaand formulier of bel +31 85 – 78 26 26 0.