Evenementbedden

beddenverhuur Nederland

Gaat u binnenkort een evenement of festival organiseren en bent u op zoek naar evenementbedden om te huren? Beddenverhuur Nederland is hét adres voor de verhuur van bedden. En daar stopt het niet bij, want u kunt ook op ons rekenen om de montage van de bedden uit te voeren en bijbehorend bedden- en linnengoed te huren. Wij regelen alles voor u als het gaat om het huren van eventbedden.

Hygiënische en frisse bedden

Wanneer u onze evenementbedden huurt hoeft u zich geen zorgen te maken over de frisheid ervan. Beddenverhuur Nederland is expert in het verhuren van frisse, schone bedden waarop iedereen geniet van een heerlijke nachtrust. Op deze bedden worden al uw gasten goed uitgerust wakker.

Evenementbedden van hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Beddenverhuur Nederland. Al onze eventbedden zijn onderworpen aan strenge testprocedures voordat ze de verhuur ingaan. Daarnaast zijn de bedden gecertificeerd en goedgekeurd voor brandveiligheid en hygiëne. Ze bestaan uit een robuuste, stalen constructie en zijn daardoor sterk en hufterproof. Op de evenementbedden liggen incontinentiematrassen. Door de ademende functie zweten deze matrassen niet en zijn ze volledig waterdicht. Dat maakt onze bedden ideaal voor evenementen en festivals.

Uw betrouwbare partner in beddenverhuur

Voor het huren van evenementbedden is Beddenverhuur Nederland de perfecte keuze. Wij bieden bedden van hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Hierbij staan betrouwbaarheid, heldere afspraken en flexibiliteit centraal. We hebben reeds tien jaar ervaring in het verhuren van festivalbedden en leveren zowel in Nederland als België. Met een professioneel team van medewerkers en en een eigen wagenpark verzekeren wij u van een snelle levering. Het transport van uw eventbedden wordt uitgevoerd door onze partner Van Ravels Project Services. Om ervoor te zorgen dat er altijd een geschikt levermoment is bezorgen we de bedden niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds en in het weekend.

Over ons

Beddenverhuur Nederland verhuurt eenpersoonsbedden en stapelbare evenementbedden aan particulieren en zakelijke instanties. Denk hierbij aan gemeenten, veiligheidsregio’s, AZC’s, tuinders, touroperators, verhuurbedrijven, evenementen en festivals. Onze bedden zijn uiterst comfortabel en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Naast het verhuren van bedden voeren wij ook de montage uit. Dit is heel erg handig wanneer u het bijvoorbeeld te druk heeft met de organisatie van uw event.

Vraag een offerte aan om evenementbedden te huren

Comfortabele bedden zijn absoluut onmisbaar voor een geslaagd evenement. Met onze evenementbedden bent u voorzien van voldoende slaapcapaciteit en biedt u alle gasten een fijne slaapplek. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan op de website van Beddenverhuur Nederland voor een op maat gemaakte prijsopgave. Heeft u nog vragen over het huren van eventbedden? Wij zijn bereikbaar op het nummer 0857 82 62 60 of via info@beddenverhuurnederland.nl.