Projectbedden

Projectbedden zijn de ideale manier om extra slaapplekken te voorzien in diverse sectoren. De bedden bieden comfort en zorgen altijd en overal voor een goede nachtrust. Daarnaast hebben wij allerlei toebehoren waaronder dekbedden, kussens, linnengoed en handdoeken. Doordat vrijwel al onze producten voorradig zijn kunnen we een snelle levering verzekeren.

Projectbedden

Bij Beddenverhuur Nederland vindt u modulaire projectbedden. Deze simpele, stapelbare bedden zijn in te zetten als enkel bed of als stapelbed. Door de bedden op elkaar te stapelen creëert u twee slaapplekken, maar wordt er slechts de oppervlakte van één bed in beslag genomen. Dit maakt de projectbedden plaatsbesparend en ideaal om ruimtes in onder andere jeugdherbergen en groepsverblijven efficiënt in te richten.

Projectbedden huren

Wilt u projectbedden huren om te gebruiken binnen de recreatiesector, defensie, overheid, in jeugdherbergen of om in te zetten voor groepsverblijven? Met de projectbedden van Beddenverhuur Nederland biedt u een comfortabele slaapplaats aan al uw gasten. De simpele bedden zijn van uitstekende kwaliteit en zeer schoon en fris. Naast projectbedden kunt u bijbehorend bedden- en linnengoed huren of de montage van de bedden door ons laten uitvoeren.

Hoge kwaliteit projectbedden

De projectbedden zijn uiterst comfortabel en te koop of te huur tegen een zeer scherpe prijs. Daarbij hebben de bedden een hoge kwaliteit. Ze zijn namelijk onderworpen aan strenge testprocedures en zowel gecertificeerd als goedgekeurd voor brandveiligheid en hygiëne. Door de robuuste, stalen constructie zijn de bedden hufterproof en hebben ze een lange levensduur. Dankzij de ademende functie van de matrassen zweten deze niet en zijn ze waterdicht. Hierdoor bieden de matrassen optimaal schoonmaakgemak.

Uw partner in beddenverkoop en beddenverhuur

Voor het huren en kopen van projectbedden bent u bij Beddenverkoop en Beddenverhuur Nederland aan het juiste adres. Wij leveren zowel in Nederland en België bedden aan allerlei sectoren. Van de recreatiesector tot defensie en overheid. Ook gemeenten, tuinders, AZC’s en veiligheidsregio’s kunnen bij ons terecht voor extra slaapcapaciteit middels projectbedden. De levering van de bedden wordt uitgevoerd door onze partner Van Ravels Project Services. Het bezorgmoment is overdag, ‘s avond en in het weekend mogelijk. Met een team van professionele medewerkers en een eigen wagenpark garanderen wij altijd een snelle levertijd. 

Uitstekende service

Bij ons bent u verzekerd van een zeer goede service. Onze projectbedden zijn meteen uit voorraad leverbaar en worden binnen no time op de door u gekozen locatie bezorgd. De bedden zijn makkelijk te monteren en vergen weinig werk. Wij zijn ook inzetbaar voor het uitvoeren van de installatie. Hierbij komen onze ervaren medewerkers de projectbedden vakkundig monteren. Dit is uitermate handig wanneer u het te druk heeft met andere zaken.

Offerte aanvragen

Heeft u extra slaapcapaciteit nodig en wilt u daarvoor onze simpele bedden inzetten? Vraag dan gelijk een offerte aan om projectbedden te kopen of laat een prijsopgave opstellen voor het huren van de bedden. Voor vragen of advies over de beddenverkoop en -verhuur neemt u contact op met Beddenverkoop of Beddenverhuur Nederland.