Stapelbare bedden huren

Heeft u stapelbare bedden nodig om in te zetten voor projectmatig gebruik? Bij Beddenverhuur Nederland vindt u gegarandeerd een geschikt stapelbaar bed. Wij verhuren modulaire bedden van zeer hoge kwaliteit, waarmee u een comfortabele slaapplaats creëert voor gasten. Bovendien leveren wij ook benodigdheden, zoals dekbedden, kussens, linnengoed en handdoeken. Dankzij onze enorme voorraad bent u altijd verzekerd van een snelle levering.

Ruimtebesparend stapelbaar bed

Stapelbare bedden zijn plaatsbesparend en daardoor ideaal om ruimtes efficiënt in te delen. Zo benut u de beschikbare oppervlakte optimaal. Een stapelbaar bed biedt plek voor twee personen, maar neemt slechts de ruimte van één bed in beslag. U kunt het bed inzetten als enkel bed of stapelbed. Daardoor bent u in iedere situatie voorzien van voldoende slaapcapaciteit.

Stapelbare bedden huren bij Beddenverhuur Nederland

Voor comfortabele, stapelbare bedden tegen een scherpe prijs bent u bij Beddenverhuur Nederland aan het juiste adres. Wij hebben maar liefst tien jaar ervaring op onze teller en leveren stapelbare bedden aan allerlei instanties. Denk hierbij aan gemeenten, veiligheidsregio’s, AZC’s, tuinders, touroperators, evenementen, festivals en verhuurbedrijven. We bezorgen onze producten zowel in Nederland als België. Heldere afspraken, flexibiliteit en een betrouwbare levering staan daarbij op de eerste plaats. Van Ravels Project Services voert het transport uit en zorgt voor een tijdige, professionele bezorging van de modulaire bedden. Naast het huren van stapelbare bedden kunt u ze ook kopen bij beddenverkoop.com

Modulaire bedden van hoge kwaliteit

Onze stapelbare bedden en bijbehorende matrassen zijn van de allerhoogste kwaliteit. Ze zijn eerst onderworpen aan strenge testprocedures. Daarna zijn de bedden gecertificeerd en goedgekeurd inzake brandveiligheid en hygiëne. Wanneer u stapelbare bedden wilt kopen bij BeddenVerkoop bent u verzekerd van sterke, kwalitatieve exemplaren met een zeer lange levensduur.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in het huren van stapelbare bedden voor projectmatig gebruik? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Beddenverhuur Nederland. Wij gaan vervolgens aan de slag om een prijsopgave op maat te maken. Voor vragen of advies over een stapelbaar bed zijn we bereikbaar via 0857 82 62 60. Ook kunt u het online contactformulier invullen op onze website.